Verhalenwedstrijd

Verhalenwedstrijd

Leerlingen uit klas 3 hebben in periode 1 meegedaan met de verhalenwedstrijd. Afgelopen vrijdag was de prijsuitreiking en Liv Molijn uit AG3a ging er met de hoofdprijs vandoor!

Door de spanningsopbouw en mooie, gedetailleerde beschrijvingen vonden wij dit een terechte winnaar. Doris Martin (AG3a) en Anna Hartman (AG3a) gingen er respectievelijk met de tweede en derde prijs vandoor. De aanmoedigingsprijs mochten Lieve van Loo (AG3a), Suzie Schults (A3c) en Sophie Krekel (A3a) in ontvangst nemen.

We kijken uit naar de volgende verhalenwedstrijd!


Ook interessant

Afgelopen woensdag was ons allereerste dansexamen: Maud Veenbrink (H5c) danste daar met 5 leerlingen uit VWO 5 de sterren van de hemel. Het was een prachtige ambiance in Figi, waar ook veel medeleerlingen op af gekomen waren om hun klasgenoten te zien schitteren.

Lees verder

De kunstleerlingen uit V6 en H5 presenteerden voor de allerlaatste keer hun collectie in school. Nog één keer pakten ze uit en toonden ze hun talenten.

Lees verder

Op dinsdag 7 februari kwam er voor de tien V6 leerlingen die meedoen aan de U-Talent Academy een spectaculair einde aan hun thesistraject: het thesissymposium op de universiteit Utrecht. De leerlingen hebben in plaats van een profielwerkstuk bij ons op school, een thesis geschreven aan de universiteit, waarbij ze gekoppeld...

Lees verder