Verhalenwedstrijd

Verhalenwedstrijd

Leerlingen uit klas 3 hebben in periode 1 meegedaan met de verhalenwedstrijd. Afgelopen vrijdag was de prijsuitreiking en Liv Molijn uit AG3a ging er met de hoofdprijs vandoor!

Door de spanningsopbouw en mooie, gedetailleerde beschrijvingen vonden wij dit een terechte winnaar. Doris Martin (AG3a) en Anna Hartman (AG3a) gingen er respectievelijk met de tweede en derde prijs vandoor. De aanmoedigingsprijs mochten Lieve van Loo (AG3a), Suzie Schults (A3c) en Sophie Krekel (A3a) in ontvangst nemen.

We kijken uit naar de volgende verhalenwedstrijd!


Ook interessant

Op donderdag 11 april is Iddink Learning Materials BV getroffen door een cyberaanval. Tot en met het schooljaar 2020/2021 verzorgde Iddink de levering van schoolboeken binnen de NUOVO Scholen, waaronder ook uw school valt.

Lees verder

Afgelopen zaterdag zijn er heel veel leerlingen met hun ouders op ons mooie terrein en in onze school op bezoek geweest. We vonden het leuk om jullie onze school te laten zien en te laten beleven. Er konden proeflesjes gevolgd worden en je kon meedoen aan diverse activiteiten.

Lees verder

“If you don’t like to read, you haven’t found the right book.” (J.K. Rowling). We lezen dagelijks in de krant dat leerlingen niet van lezen houden, te weinig lezen en dat daardoor hun leesvaardigheid in rap tempo achteruitgaat. Leesbevordering op school vinden we daarom heel belangrijk. Door lezen vergroot je...

Lees verder

Hallo toekomstige brugklasser! Een nieuwe school kiezen voor de komende jaren is best spannend. Je krijgt nieuwe vakken, veel verschillende docenten en veel nieuwe leerlingen in de klas. Het is dus een heel goed idee om even sfeer te komen proeven. We laten de school graag aan je zien.

Lees verder