Onvergetelijke en feestelijke ‘drive thru’ diplomering

Onvergetelijke en feestelijke ‘drive thru’ diplomering

Voor onze examenklasleerlingen kreeg afgelopen week een bijzondere tijd (examenperiode-zonder-examen...) een bijzondere afsluiting. Met een ‘drive-thru’ diplomering werden onze geslaagden letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Ze hadden er recht op!

Bij de uitnodiging zaten twee opdrachten:zoek uit hoeveel familieleden in een auto passen én kom met een uniek voertuig, of versier de auto zodanig dat er geen misverstand over bestaat wie z’n diploma komt halen! Dat bleek nietaandovemans oren gericht.Een grote variatie aan klassieke,unieke, kleurrijke engepimpte auto’s passeerde de stationnetjes op ons landgoed, waar zemetvideoboodschappen, muziek en versnaperingen feestelijk werden onthaald. Drie momenten vormden het hoogtepunt van de uitreiking; de rode loper, het tekenen van het diploma én de speech van de mentor.

Als organisatie weet je achteraf pas of het gevoel over is gekomen. Dankbaar zijn we voor de mooie woorden die ons na de avonden bereikten.Ter illustratie: “Wat een ontzettend leuke diploma-uitreiking, complimenten voor het enthousiasme van alle deelnemers. Vond vooral het persoonlijke element erg mooi.Super knap bij zo veel leerlingen!”, schreef een ouder.

We kijken terug op twee geslaagde avonden waarin we ons uiterste best hebben gedaan om elke leerling het afscheid te gevendat hij of zij verdiende.Dit kon niet zonder de hulp van vele collega’s en het enthousiasme van vele ouders. Bij dezen onze oprechte waarderingen dank voor eenieders aandeel!

Ook interessant

Heel blij waren we en zijn we nog steeds dat we op het OLZ toe kunnen komen aan fysiek onderwijs! Als het gaat om onderwijs weten we allang dat er veel gebeurt via de directe interactie. Leerlingen én docenten varen wel bij persoonlijk contact voor de meest efficiënte output...

Lees verder

In een crisistijd als deze worden we geconfronteerd met allerlei onzekerheden en haastig ingevoerde regelingen. Het dringend advies om mondkapjes op scholen te dragen is er een van.

Lees verder

De afgelopen weken was er weer les op school. Wat was het fijn om weer leerlingen in school te zien. De klassen waren nog opgesplitst in kleinere groepen en 1,5 meter afstand was nog vereist. Toch bedacht A2a een manier om met de hele klas een kunstwerk te maken voor...

Lees verder