Kunstexamens V5/G5

Kunstexamens V5/G5

Deze week zijn de examenwerken van V5/G5 te zien in school en dat maakt indruk! Er is hard gewerkt, geëxperimenteerd, lef getoond en doorgezet. Het resultaat mag er zijn, wat zijn we trots op onze leerlingen! Hier een impressie.

Ook interessant

Afgelopen zaterdag zijn er heel veel leerlingen met hun ouders op ons mooie terrein en in onze school op bezoek geweest. We vonden het leuk om jullie onze school te laten zien en te laten beleven. Er konden proeflesjes gevolgd worden en je kon meedoen aan diverse activiteiten.

Lees verder

“If you don’t like to read, you haven’t found the right book.” (J.K. Rowling). We lezen dagelijks in de krant dat leerlingen niet van lezen houden, te weinig lezen en dat daardoor hun leesvaardigheid in rap tempo achteruitgaat. Leesbevordering op school vinden we daarom heel belangrijk. Door lezen vergroot je...

Lees verder

Hallo toekomstige brugklasser! Een nieuwe school kiezen voor de komende jaren is best spannend. Je krijgt nieuwe vakken, veel verschillende docenten en veel nieuwe leerlingen in de klas. Het is dus een heel goed idee om even sfeer te komen proeven. We laten de school graag aan je zien.

Lees verder

Gymnasium 3 trapte de week af met een bezoek aan Doloris Meta Maze in Tilburg. Geblinddoekt werden leerlingen één voor één naar binnen gebracht, waarna ze konden verdwalen in een surrealistisch doolhof waar alle zintuigen op scherp werden gezet. Een hele bijzondere beleving, die iedereen anders ervaren heeft.

Lees verder