Blacklight toernooi

Blacklight toernooi

Maandag 20 februari en dinsdag 21 ferbruari was het dan eindelijk zover: HET BLACK LIGHT TOERNOOI. Alle onderbouwklassen kwamen in actie.

Voor klas 1 stond dodgeball op het programma, voor klas 2 volleybal en voor klas 3 basketbal. Afgelopen weken hebben de leerlingen hard getraind om toe te werken naar het toernooi en dit was terug te zien op de velden! Naast dat de zalen volledig in NEON kleuren waren ingericht mochten de leerlingen zichzelf ook sminken en versieren met hun eigen kleding, tape, verf en wol. Dit resulteerde in een aantal mooie foto's. Wij hebben ervan genoten, op naar volgend jaar!!!


Ook interessant

Hallo toekomstige brugklasser! Een nieuwe school kiezen voor de komende jaren is best spannend. Je krijgt nieuwe vakken, veel verschillende docenten en veel nieuwe leerlingen in de klas. Het is dus een heel goed idee om even sfeer te komen proeven. We laten de school graag aan je zien.

Lees verder

Gymnasium 3 trapte de week af met een bezoek aan Doloris Meta Maze in Tilburg. Geblinddoekt werden leerlingen één voor één naar binnen gebracht, waarna ze konden verdwalen in een surrealistisch doolhof waar alle zintuigen op scherp werden gezet. Een hele bijzondere beleving, die iedereen anders ervaren heeft.

Lees verder

Afgelopen schooljaar heeft wederom een groep H4- en V5-leerlingen, aangevuld met een aantal BPS leerlingen, zich op school voorbereid op het Cambridge examen.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder