INFO NIEUWE LEERLINGEN

Start je volgend schooljaar op onze school? Hier vind je allerlei handige informatie.

De komende periode gaan wij hier nog veel meer handige informatie plaatsen, zodat jij goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar kan beginnen.

Benodigdheden brugklas OLZ

Wat heb je allemaal nodig als je naar de brugklas gaat? Poeh, dat is best veel. Daarom hebben we een handige lijst voor je gemaakt. Kan jij lekker gaan shoppen.

Eigen device leerlingen klas 1, 2 en 3

In het afgelopen jaar heb je al veel digitaal onderwijs gehad. Je weet nu dus wel een beetje hoe dat allemaal werkt. Op het OLZ hebben we dan ook besloten volgend jaar met laptops te gaan werken in klas 1, 2 en 3. Hoe dat in zijn werk gaat vind je hier.

Financieel

Rekenmachines

Stichting Leerkansen Zeist

Schoolgaan en meedoen kosten geld: Stichting Leerkansen Zeist helpt!

Voor gezinnen met een minimuminkomen is onderwijs veelal duur. Ouders en/of verzorgers zijn niet altijd in staat om de extra kosten te betalen die nodig zijn om deel te nemen aan schoolse activiteiten. Onder het motto ‘Nu meedoen, is straks meetellen’ biedt de Stichting Leerkansen Zeist financiële ondersteuning aan schoolgaande kinderen en jongeren uit gezinnen met minimale financiële middelen, die in de gemeente Zeist wonen. Met het bieden van ondersteuning wil de Stichting kinderen en jongeren de mogelijkheid bieden om hun talenten te ontplooien en sociale uitsluiting op school voorkomen.

Bestellen leermiddelen

Bestel ALLES voor school bij VanDijk!

Bijna vakantie, wat fijn! Om jou extra blij te maken, regel je nu ALLES voor school makkelijk, veilig en snel op VanDijk.nl. Zo ben jij straks goed voorbereid en kan je lekker van de zomer genieten. Bestellen kan vanaf 16 juli en tot uiterlijk 18 augustus.