maatregelen Corona-virus update 16 maart

maatregelen Corona-virus update 16 maart

De regering heeft dat de scholen tot en met zondag 5 april gesloten zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor het Openbaar Lyceum. Wij zullen u met regelmaat op de hoogte houden van de stand van zaken.

Bereikbaarheid van de school

De school is in deze periode beperkt telefonisch bereikbaar. Deze week zijn we iedere dag bereikbaar van 9.00 – 14.00 uur. Hoe dat daarna zit weten we nog niet, daarover zullen wij u tijdig informeren. Per mail zijn onze medewerkers goed bereikbaar.

Verstuurde informatie

16 maart:

15 maart:

Ook interessant

Het RIVM heeft besloten dat alle groepsvaccinaties worden uitgesteld, vanwege het coronavirus. Omdat Meningokokken W nog steeds voorkomt in Nederland is lang uitstellen van deze vaccinatie geen optie. Het is de bedoeling om deze vaccinatie nog voor 1 juli te geven. De uitvoering ervan gaat in aangepaste vorm plaatsvinden.

Lees verder

Beste ouders, tijdens de coronacrisis zal ik u in een Corona Nieuwsflits, die minstens eens per week zal verschijnen maar vaker indien nodig, informeren over de activiteiten, maatregelen, vragen en kwesties die spelen op en rond de school met betrekking tot de coronacrisis. Dat doe ik om communicatie te bundelen...

Lees verder

Vanaf maandag 24 maart starten we met het online aanbieden van lessen. Via de links hieronder ga je naar de uitleg, handleiding instellen wachtwoord en de roosters per jaarlaag. In het huiswerk van de les kan een linkje worden gezet naar een “live event”. In dat geval kunnen hierop klikken....

Lees verder

De eindexamens zullen doorgaan, ondanks de schoolsluiting. Hiermee bevestigen wij dat de geplande schoolexamens vooralsnog doorgaan, net als de centrale schriftelijke en praktische examens (CSPE). Het is daarom belangrijk dat onze leerlingen zich intensief voorbereiden op deze examens.

Lees verder