Kom (online) langs

Online open dag

Op zaterdag 16 januari van 10.00-14.00 uur geven wij door middel van livestream rondleidingen, videogesprekken en via video's een zo volledig mogelijk beeld van onze school. Hiervoor wordt een speciale site ingericht. Tijdens de open dag wordt een link om onze school online te bezoeken op de website geplaatst.

Open dagen en avonden op een andere manier

In verband met het coronavirus worden er ook in het voortgezet onderwijs maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Dit betekent voor de NUOVO scholen dat oriëntatie op het voortgezet onderwijs anders wordt vormgegeven dan gebruikelijk.

Online voorlichting voor groep 7 & 8 en ouders

De online voorlichtingsmomenten van Openbaar Lyceum Zeist vinden plaats op:

Woensdag 6 januari:
17.00u - 17.30u Voorlichting Havo-kansklas en Havo
19.00u - 19.30u Voorlichting Vwo en Gymnasium

Donderdag 7 januari:
17.00u - 17.30u Voorlichting Vwo en Gymnasium
19.00u - 19.30u Voorlichting Havo-kansklas en Havo

Wilt u nog aanmelden voor een van de bijeenkomsten op 7 januari? Stuur dan een mail naar Simone Koudijs (skoudijs@openbaarlyceumzeist.nl).

1-op-1 belcontactmomenten

Heeft u vragen of onderwerpen die u persoonlijk met een van onze medewerkers wil bespreken? Meldt u zich dan aan voor een telefonisch 1-op-1 gesprek op de door u gekozen datum en tijd. Wij zijn iedere werkdag beschikbaar tussen 16.30-17.30 uur in de periode 8 t/m 27 januari. Via de link hieronder kunt u aangeven op welke datum en tijd wij u kunnen bellen.

Aanmelden voor een belmoment op afspraak kan via deze link.

Meeloopmiddag (voor groep 8 leerlingen)

De meeloopmiddag voor leerlingen van groep 8 zal wel plaatsvinden, maar helaas mogen we je niet op school uitnodigen vanwege de lockdown. Daarom hebben we een digitale meeloopmiddag gemaakt voor jullie, zodat je toch een goed beeld krijgt van hoe de lessen bij ons op school gaan. Je kunt op woensdag 27 januari op de pagina 'meeloopmiddag' op de links in het rooster klikken en dan zelf je rooster samenstellen. We hopen dat je op deze manier toch ook een leuke en leerzame middag bij ons op school zult hebben. De meeloopmiddag is uitsluitend toegankelijk voor leerlingen van groep 8.

Woensdag 27 januari 2021
14.00-16.15 uur

Opgeven voor de meeloopmiddag kan tot en met 20 januari 17.00 uur via de link hieronder.

Mocht bovenstaande berichtgeving veranderen door aanscherping of versoepeling vanuit het RIVM of de overheid, dan is deze informatie steeds terug te vinden zijn op onze website; https://www.nuovo.eu/corona.