(Bestel)informatie schooljaar 2022-2023

Start je volgend schooljaar op onze school? Hier vind je allerlei handige informatie.

Benodigdheden brugklas OLZ

Wat heb je allemaal nodig als je naar de brugklas gaat? Poeh, dat is best veel. Daarom hebben we een handige lijst voor je gemaakt. Kan jij lekker gaan shoppen.

Rekenmachine brugklas 2022-2023

Grafische rekenmachine klas 4 2022-2023

Eigen device leerlingen klas 1, 2, 3 en 4

In het afgelopen jaar heb je al veel digitaal onderwijs gehad. Je weet nu dus wel een beetje hoe dat allemaal werkt. Op het OLZ hebben we dan ook besloten volgend jaar met laptops te gaan werken in klas 1, 2, 3 en 4. Hoe dat in zijn werk gaat vind je hier.

Financiële informatie

Stichting Leerkansen Zeist

Schoolgaan en meedoen kosten geld: Stichting Leerkansen Zeist helpt!

Voor gezinnen met een minimuminkomen is onderwijs veelal duur. Ouders en/of verzorgers zijn niet altijd in staat om de extra kosten te betalen die nodig zijn om deel te nemen aan schoolse activiteiten. Onder het motto ‘Nu meedoen, is straks meetellen’ biedt de Stichting Leerkansen Zeist financiële ondersteuning aan schoolgaande kinderen en jongeren uit gezinnen met minimale financiële middelen, die in de gemeente Zeist wonen. Met het bieden van ondersteuning wil de Stichting kinderen en jongeren de mogelijkheid bieden om hun talenten te ontplooien en sociale uitsluiting op school voorkomen.