Aanmelden klas 1

Met de leerkracht van de basisschool bespreekt u voor welke onderwijssoort u uw kind wilt aanmelden. U kunt uw kind vervolgens bij ons aanmelden via de basisschool, die dat met een digitaal aanmeldingsformulier in een regionaal systeem invoert.

De aanmeldingsprocedure

Met de leerkracht van de basisschool bespreekt u voor welke onderwijssoort u uw kind wilt aanmelden. U kunt uw kind vervolgens bij ons aanmelden via de basisschool, die dat met een digitaal aanmeldingsformulier in een regionaal systeem invoert. U krijgt van ons dan een bevestiging van aanmelding, waarna de toelatingscommissie gaat bekijken of uw kind toelaatbaar is.

De aanmeldingsprocedure is voor alle scholen binnen de Regio Zuid-Oost Utrecht hetzelfde en verloopt via de basisschool. Leerlingen van buiten de regio kunnen ook worden aangemeld via de basisschool. Dit kan via contact met mevrouw R. Castermans van de leerlingenadministratie (rcastermans@openbaarlyceumzeist.nl).

Iedereen die toelaatbaar is en zich in de eerste ronde bij ons aanmeldt is welkom. In de tweede ronde (evt. 3e ronde) kijken we hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Dat laten we dan aan de basisscholen weten en staat ook op de POVO site.

Aanmelden voor leerlingen buiten de regio:

Voor aanmelding in het huidige schooljaar (22-23) kunt u contact opnemen met de leerlingenadministratie (030-6914518).